'LidoLido debuterer internasjonalt som Lido' - 730.no

13.06.2014
12:04

Inlegget finner du på 730.no her!

  

LidoLido debuterer

internasjonalt som Lido

$$$? Ja: «Money
             
(PELICAN FLY)


LidoLido har vært mye i USA i det siste. I tillegg til å få det nye navnet Lido, så har han laget mye ny musikk som ikke lyder som LidoLido. Dette er ikke hip-hop, men elektronisk snacks. Singelen «Money» er fra EP'en I Love You, som slippes på labelen Pelican Fly 23. juni. Tittelsporet hadde nylig premiere under showet til Huw Stephens hos BBC Radio 1.

Det 21 år unge Tysvær-talentet er representert av The Artist Organization, som har kontorer i New York og Los Angeles.

Big shit poppin': TAO bekrefter at Lido har co-produsert «Be My Baby» for Ariana Grande og hennes kommende, andre album. Ariana har nå en global smash med «Problem» via den svenske popgudfaren Max Martin.
 
Hør Lido «Money» her: 


 

GG4L <3 Julie

"Var med mamma på jobb"

21.01.2014
12:08

Her er et innlegg på tysver-bygdeblad.no om at LidoLido besøkte skolen moren hans jobber på. Innlegget finner du her

Det er kanskje ikkje alltid like populært når føresette har med seg ungane på jobb. Om ikkje ungen din heiter LidoLido då...

LidoLido signerte autografar så blekket spruta i gymsalen. Heldigvis hadde rutinerte lærarar trykka opp fankort på førehand. Det var ingen tvil om at artisten frå Frakkagjerd var hjarteleg velkommen tilbake til skulen. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Var med mamma på jobb

Det er kanskje ikkje alltid like populært når føresette har med seg ungane på jobb. Om ikkje ungen din heiter LidoLido då?

16. januar 2014 kl. 04:56 

Dei hadde fått det med seg for lengst at skulens rektor er den same kjekke dama som er mora til den populære artisten frå Frakkagjerd. Difor var det nesten eit krav at han måtte komme på besøk. Og i staden for at ein lærar skulle spørje han ut, så hadde elevane førebudd seg skikkeleg, med mange og gode spørsmål.
? Kva tid begynte du å spele? Kor er det kjekkast å reise på tur? Er du nervøs? Kva synest du om Justin Bieber?
Smilte
Kanskje var det litt uforpliktande herleg for artisten å møte slike spørsmål. Etter eit hektisk år med konsertar og intervju kvar einaste veke, er det kanskje godt å kunne snakke ut om det å bli like populær som nettopp Justin Bieber.

Les om møtet mellom elevane og LidoLido i papirutgåva.


GG4L <3 Julie

Opptrer på P3!

07.10.2013
14:30

Hei :D På Onsdag 09/10 opptrer Peder på P3 live med sangen Heartbreak in the Club! Han opptrer i programmet P3 Christine. Klokkeslettet er jeg ikke helt sikker på, men det er iallefall på formiddagen i mellom klokken 13.00 og 15.00! :-)

GG4L <3 Julie

Amanda 2013

16.08.2013
14:08

I kveld er det Amandaprisutdeling og Lido er så heldig å få opne showet! Det starter 21:40, og slutter 23:40. Peder er bare der for å åpne showet, og deretter drar han til Stavanger og skal ha konsert på Folken. 


Slenger ved et bilde som VG.no har tatt.

 

Flere enn meg som skal se? 


-Ragnhild, GG4L 

Følg LidoLido!

21.09.2012
22:49

Instagram: Lidolidoofficial (HER)

Twitter: @LidoLido (HER)

Stamped: LidoLido

Facebook Fanside: LidoLido (HER)

Hjemmeside/Blogg: LidoLido.no (HER)

GG4L <3


LidoLido på Ylvis!

16.09.2012
21:56

Snart kommer LidoLido på "I kveld med Ylvis". Programmet startet 21.30, men han kommer etter reklamepausen er ferdig. Her er et bilde LidoLido la ut på Insta med Espen Eckbo etter showet var spilt inn:

-Skal du se på LidoLido på Ylvis?

GG4L <3

LidoLido på åpningen av Stavanger Kulturhus!

15.09.2012
23:37

I dag opptrådte LidoLido på åpningen av Stavanger Kulturhus! Men jeg tok jo ingen bilder, så da får dere se et bilde som han la ut på Instagram tidligere i dag!

GG4L <3

LidoLido på Norwaycup!

02.08.2012
19:04

Hei snart opptrer LidoLido på Norwaycup på TV2!!

-Skal du se på??

LidoLido på Sommertid 2012!

27.07.2012
18:06

Hei, sorry for dårlig blogging i det siste! Onsdag den 25. altså for to dager siden var LidoLido gjest på Sommertid. Jeg kikket jo selfølgelig på, med ansiktet klistra inntil skjermen og ørene åpne bare får det LidoLido sa! Jeg smelta liksom litt der jeg satt. Jeg må nok ærlig innrømme at jeg er en smule forelska i han, eller kansje veldig forelska da... <3 Vel her er iallefall noen bilder tatt av fotografen Michael Angels som LidoLido har lagt ut på lidolido.no:

"Ta telefonen Big`P", haha <3

"Der var du!"

"Kan ikke klage når man får spille flygel midt på Karl Johan"

"Karl Johan <3"

Når han ble intervjuet fortalte han at han er ganske flink til å sjekke opp jenter når han først prøver. Du kan lese mer om det, og om resten av intervjuet her!

GG4L <3

LidoLido på Sommertid!

25.07.2012
18:56

Hei, ville bare tipse dere om at LidoLido spiller på TV 2`s Sommeråpent i kveld kl 20.00! <3 Sjekk ut twitteren hans! 

-Skal du se Sommertid med LidoLido?

GG4L <3

LidoLidofanblogg

LidoLidofanblogg 17, Trondheim
Dette er en fanblogg til verdens beste Peder Losnegård, bedre kjent som LidoLido. Har du spørsmål, kommentarer, tanker, tips, meninger, bilder eller andre innspill, kan du gjerne sende mail til lidolidofanblogg@gmail.com Her finner du aller siste nytt om Lido, og masse mer. Følg med!

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Design

Lenker

hits