Halvt år siden sist..

17.04.2014
11:53

For tre dager siden (14. April) var det akkurat et halvt år siden Peder blogget sist.. Litt dumt, men er veldig koselig og sitte å lese gamle innlegg som han har skrevet da :-) Bloggen hans finner du her!

GG4L <3 Julie

Slettede videoer

09.03.2014
10:10

I det siste har Peder slettet en del av videoene sine på youtube, bla noen av GoodGuyDay-sangene og Sildakaka-videoen :( Hvorfor aaaner ikke jeg. Men da er det bra at de finnes andre plasser enn på youtube også! :) Dessverre har jeg ikke funnet "GoodGuyDay ep 1: Different (remix) ft A-Lee" noen plass, men heldigvis har jeg den på telefonen min. Jeg har heller ikke funnet noen av de andre videoene som ble slettet, bortsett fra Sildakaka-videoen.. Dere har sikkert merket at Peder har vært litt utilgjengelig i det siste, men bare vær tålmodig og vent :)

GoodGuyDay ep 2: Angels (remix) ft Chris Lee: 

Angels ligger HELDIGVIS fremdeles på Youtube! 

Her er også fra da Angels ble spilt live på Pulling Springs-konserten. 

GoodGuyDay ep 3: Love Is Like Oxygen: 

Love Is Like Oxygen er dessverre også en av sangene som ble slettet. Men den kan du høre han opptre med live HER

GoodGuyDay ep 4: Writemode: 

 

 Denne ble også slettet, synd ettersom videoen til sangen var veldig kul. Men videoen fra da han opptro med den live på Pulling Strings-konserten ligger fremdeles ute! 

 GoodGuyDay ep 5: All Alone (Irregular) (The Quintuplet Song):


 

All Alone ligger fremdeles ute, også informasjonsvideoen om kvintoler :) 

GoodGuyDay ep 6: Back to school:


Back To School ligger heldigvis på soundcloud! Den kan du også kjøpe på iTunes HER! (Den nederste som heter Good Guy Edit) Dessuten ligger det et par videoer på youtube hvor Peder opptrer med den live.

Sildakaka:

Peder har kanskje slettet denne videoen fra sin Youtubekanal, men det vil ikke si at det ikke er noen andre som også har pulisert den. Det var det heldigvis noen som hadde gjort :) 

GG4L <3 Julie

Hvem har flest Twitter-tilhengere? - h-avis.no 2010

06.03.2014
15:24

Hahaha, må nesten le litt når jeg ser dette innlegget på h-avis.no fra 2010! Her står det at Peder Losnegård er den personen i Haugesund med flest følgere på twitter, nemmelig hele 618 haha! Tenk på hvor langt han har kommet, nå har han jo over 18900 følgere! (twitteren hans finner du her)Hvem i Haugesund og Karmøy har flest tilhengere på Twitter? 

TWITTER: Peder Losnegård (18), bedre kjent som LidoLido, er Haugesunds mest populære twitrer. 

618 personer følger artisten.

? Twitter er en bra måte å promotere seg selv på. Dessuten er det veldig interessant å bli kjent med andre artister og se hva de tenker, sier rapperen.

HØR OGSÅ: LIDOLIDO OM TWITTER

Les mer om hvordan blant andre LidoLido og Arve Kambe bruker Twitter i dagens papirutgave av Haugesunds Avis.

HER ER TOPP TI I HAUGESUND
Antall følgere står i parentes.

1. Peder Losnegård (522) Rapper/Produsent/Låtskriver
2. Arve Kambe (506) Stortingsrepresentant for Høyre. 
3. Haugesunds Avis (502)
4. Pål A. Berg (461) Ansvarlig redaktør i Haugesunds Avis.
5. Tormod Haugen (393) IT-konsulent i Bouvet.
6. Peder Sjo Slettebø (391) Sentralstyremedlem i Unge Høyre og leder i Rogaland Unge Høyre.
7. Anette Sylvia (376) Twitrer for gøy. Liker å være oppdatert på hva som skjer i verden. 
8. Tom Vestvik (372) Halvstudert økonom, markedsanarkist, treningsfantast og mikroeditor. 
9. Roar Eskild Jacobsen (363) Journalist og kritiker i Haugesunds Avis. 
10. Marius Rønnevik (358) Lokalpolitiker i Haugesund.

 

GG4L <3 Julie

Grattis Justin Bieber!

01.03.2014
10:09

I dag blir Justin Bieber 20 år! Dette har vel egentlig ingenting med Peder å gjøre, men Peder har jo blitt linket til Justin bieber han også! Blandt annet bynte begge å spille trommer da de var kun to år, han blitt kalt "Norges Justin Bieber", OG han har covret flere av sangene hans! Bla da han gjestet Fin Fredag i 2012 covret han Baby, og han har covret både As Long As You Love Me og Somebody To Love på Ustream! 

Han har møtt ekskjæresten til Justin Bieber også! 

Og nedenfor ser dere en fantastisk redigering av Ragnhild Helene!


GG4L <3 Julie

On the Radio

16.01.2014
16:52

LidoLido tok både nittende og trettisjette plass under kåringen av "Årets mest spilte låter" på Radio 102, som er en lokal radiokanal i Haugesund. Make The World Go Round som ble nummer 19, ble spilt hele 413 ganger på radiokanalen, mens sleeping On My Piano, nummer 36, ble spilt 326 ganger. Dette tilsvarer at Make The World Go Round ble nummer 7, og Sleeping On My Piano ble nummer 13 på den norske topplisten. 

GG4L <3 Julie

2014!!

01.01.2014
00:23

GG4L <3 Julie

Godt nyttår!

31.12.2013
20:25

GG4L <3 Julie

LidoLido-store stengt?

31.12.2013
14:49

Hei, god nyttårsaften! På LidoLido.no har jo Peder sin egen butikk hvor han selger Lido-merch. Men nå ser det ut til at han enten har stengt butikken, at det er noe teknisk feil eller at alle varene er utsolgt. Når man kommer inn på Lido-store siden, som man finner her, kommer man iallefall til dette: 

Jeg har ingen anelse om hva som har skjedd. Men jeg ble iallefall veldig urolig, ettersom han ikke har vært særlig aktiv på sosiale media i det siste, ikke har blogget på to og en halv måned, og ikke har vært på Ustream på månedsvis. Får håpe han bare er veldig opptatt med å lage ny musikk. Men han henger etter tidsplanen sin. Han fortalte jo i Februar på Ustream at Apple Products and Vitamin Water-mixtapen skulle komme ut i høst, og det er ei stund siden høsten nå. Iallefall sitter jeg nå å skriver oppsummeringsinnlegget for 2013, som kommer ut i kveld!

GG4L <3 Julie

2. Juledag

26.12.2013
09:15

God 2. Juledag :-)

GG4L <3 Julie

God Jul!

24.12.2013
12:00

God Jul alle sammen! :-) I dag er det julaften! Akkurat nå sitter jeg i varmen på Grand Canaria. Har aldri feiret jul i utlanndet før, så dette er litt annerledes. Her i familien er det tradisjon å se Grinchen 1.juledag, men det blir det vel ikke noe av i år.. Akkurat nå er Peder hjemme i Haugesund, og feirer med familien sin :-)   

 

God Jul! <3

GG4L <3 Julie

Lite som skjer

15.12.2013
14:56

Nå for tiden er det ikke så mye interesant å blogge om. Peder er jo for tiden i utlandet og holder på med noen hemmelige prosjekter der. Ikke er han så aktiv på sosiale medier heller. I går var det jo faktisk akkurat to måneder siden han blogget sist. Hurra.. Så får det vel bare bli litt gamle bilder da, men det er vel bedre enn ingenting. Akkurat nå holder jeg på å oppsummerer hele 2013 i et innlegg :-) Innlegget blir mest sannsynelig postet på nyttårsaften, et par timer før 2014. Der står det alt som Peder har holdt på med i 2013. Jeg har faktisk skrevet på det innlegget i en måned nå, men uannsett har jeg ikke kommet lenger enn til Mai.. 

GG4L <3 Julie

Gratulerer med gårsdagen Magnus!

30.11.2013
17:27

I går ble Magnus August Høiberg aka Cashmere Cat 26 år! Magnus og Peder er gode kompiser, og har samarbeidet masse opp igjennom. Han var blandt annet dj'en hans på Pretty Girls & Grey Sweaters-touren i fjor. Dessverre var han ikke med på Battle Poetry-touren i år :-( Men ikke nok med det, han mottok P3 Gull sin "Årets nykommer" pris også! På sin egen bursdag! Han kunne dessverre ikke komme å motta prisen sin som han fortjente fordi han for øyeblikket er bosatt i New York. GRATULERER MED GÅRSDAGEN MAGNUS!! <3 Som vanlig er jeg litt glemsk, og glemte å skrive noe om det her i går.. 


GG4L <3 Julie

Gavetips?

22.09.2013
19:47

Om 1 måned og 4 dager blir lille Peder 21 år! Altså han kan kjøpe sprit og drikke i USA. Hahah, over til problemet. Vi i en facebook-gruppe (som du finner her, og kan melde deg inn i om du er fan av LidoLido) har bestemt oss for å gi han noe. Ikke bare sende han en melding på Facebook liksom, så om du har noen brilliante idéer, blir vi veldig takknemmelig om du skriver de i kommentarfeltet :) 

GG4L <3 Julie

#LidoLido #Bursdag #Gave

Lido vet om bloggen

21.09.2013
13:35

I går (20.09) var jeg på konsert på Rokken, Volda. Etter konserten kom han ut og hilste på fans, og da gidde jeg han en lapp der det sto adressen til bloggen og en hilsen fra oss 4 som driver bloggen. Han sa hvertfall at han skulle lese lappen senere, også fortsatte han og skrive autografer! Så da er det bare og håpe om at han går inn på bloggen. 

Ingrid var på konsert den 18. september på Gjøvik Marken, så hun kommer sikkert til å legge ut bilder og litt historie om det senere. Samme med meg! 

 


// Bilde fra Spellemansprisen(random)

HAR DU SETT MACEN TIL PEDER? Få 10.000 kr i finnerlønn!

01.08.2013
21:59

Peder sin Macbook Pro har blitt stjålet! Sykt dumt om noe hemmelig blir lekket! 

LES MER HER, HER, HER og HER!

Nå krysser vi både fingre og tær om at Macen hans blir funnet! Så om du vet noe kan du enten kommentere her, eller kontakte Lido!

GG4L <3 Julie

Snart sommer!

23.05.2013
13:07

Heihei :) Nå er jeg akkurat ferdig med eksamen. Ferdig med en av tre eksamener. Har jo både muntlig og skriftlig eksamen. Kom opp i norsk, og var veldig fornøyd siden jeg ikke kom opp i matte. Dessverre så har vi to eksamener i norsk, både bokmål og nynorsk. Nynorsk eksamen skal vi ha i morgen, men jeg har ikke så mye å forberede meg på. Derfor tenkte jeg at jeg kunne blogge litt nå :-) Akkurat nå er det sommer og fint vær her i Trondheim, shortsvær! Sitter hjemme og venter på ene venninna mi som fremdeles holder på med eksamen. Men nok om hva jeg driver med! Kan ikke uttrykke min glede nok om hvor mye jeg gleder meg til sommeren! Fint vær, fri fra alt som har med skole å gjøre, og best av alt Moldejazz! Gleder meg så utrolig mye! LidoLido skal jo være der, og hvis du kjøper billett til hans konsert, får du dra på tre andre også! Karpe Diem, Kendrick Lamar og John Legend. Gleder meg til alle de, men kanskje aller mest til LidoLido og Kendrick Lamar. Jeg har en liten forkjærlighet for hardcore rap, hehe. Dessuten er det bare 24 dager til Battle Poetry kommer! Kos dere masse vidre i dag alle sammen! :-)

GG4L <3 Julie

Tiden fremover

20.05.2013
22:09

Nå er jo det eksamen/tentamens tider. Og dere har kanskje allerede merket det, og vi har blogget lite i det siste. Neste uke har både Julie og Ingrid eksamen, og uken der etter har jeg tentamen. 10.juni drar jeg på skoletur i 5 dager. Det betyr at det blir litt lite blogging fremover, MEN det er mye spenende som kommer til å skje fremover. Beyoncè konserten, og han begynner selv med konserter, albumet, og mye mye mer! Kommer ivertfall til å blogge om ustream, og intervjuer, så får vi se hva ellers. Håper dere forstår, og koser dere ute i fine været! 


LidoLido på Folken // rogalandsavis.no

Deksler!

08.05.2013
20:53

Hallo! Har dere sjekket ut LidoLido store i dag? Det har nemlig kommet deksler til iPhone5 og Samsung Galaxy S3 i fargen svart :)

                                      "Logo" - iPhone Case (Black)

For iPhone5

          "Logo" - Samsung Galaxy S3 Case (Black)
Samsung Galaxy S3

Begge koster 99 kroner, og de er jo superkule! Det fins andre ting å kjøpe der også, for de som ikke har sett det før.
Her finner du butikken

Fant et veldig gammelt bilde av Lido fra da han var liten, er han ikke søt?

Veldig lik seg selv!

Nå er det forresten 71 dager til Moldejazz der Lido skal være med og opptre! Skal noen av dere dra dit? Det skal jeg og jeg gleder meg utrolig mye! Har ikke vært på konsert siden august.

-Ingrid
GG4L!

What to blog about?

21.04.2013
21:47

Nå er det en stund siden noen av oss har blogget. Det er vel fordi det ikke foregår så mye rundt Lido akkurat nå, men snart kommer musikkvideoen til "Sleeping on my piano" ut. I sommer skal han forhåpentligvis spille MASSE konserter og han kommer også ut med nytt album rett før sommeren. Nå ligger jeg da her syk, å siden jeg ikke har så mye annet å ta meg til enn å høre på de gamle julesangene til Justin Bieber, tenkte jeg at jeg like så gjerne kunne blogge litt. Men da kommer vi til spørsmålet, hva skal jeg/vi blogge om? Må jo selvfølgelig være relevant til LidoLido. Skal jeg begynne på med "Ukas LidoLido-fan" igjen? Skal jeg legge ut flere musikkvideoer? Vel, siden det ikke er så mye annet å gjøre akkurat nå, så slenger jeg med musikkvideoen til "Different".

-Hva skal man blogge om i disse dager?

GG4L <3 Julie

Gratulerer, Ingrid

07.04.2013
11:29

I dag har Ingrid bursdag! Ingrid har kun skrevet et innlegg på bloggen, det før dette, men hun kommer til å bli mer kjent her etterhvert. Ingrid er ei fantastisk jente, som virkelig digger Lido, og 1D. 

 

Meg til venstre, og Ingrid til høyre

-Ragnhild, GG4L

Nytt design ++

29.03.2013
02:52

Nå er det veldig mye nytt som skjer her. Som dere kanskje ser, så har det kommet nytt design. Synes dette var et veldig enkelt design, og elsker søkemotoren som er til høyre i sidebaren. Det har og kommet en ny jente som skal blogge her, meg, Ragnhild Helene Kirkholm. Har faktisk fått laget min egen Lido-logo brush i photoshop. Alt som går ann nå. På alle bilder jeg selv har tatt kommer jeg til å ha logo på, fordi jeg ikke vil at alle skal stjele bildene mine, enkelt og greit. Kommer til å komme enda ei ny til å blogge her snart! Da blir det blogging, tre på en blogg. Og nå som Lido har vunnet Årets Nykommer spellemannpris så står det mye om han ang. det. Er ganske sent nå, så skal blogge mer senere. 


// PIR - Fosnavåg 7.september 2012

-Ragnhild, GG4L

Home again!

21.12.2012
21:41

Nå har Lido endelig kommet hjem fra USA igjen, og er på plass i Haugesund! 

GG4L <3

Mirror Maru

31.10.2012
19:55

For en liten stund siden ga Magnus aka Cashmere Cat (Lidos dj), ut EPen sin, Mirror Maru! Må virkelig få sagt at den er knallbra! Den inneholder 4 råe låter (Mirror Maru, Secrets + Lies, Kiss kiss og Paws)  som rett og slett lyser opp hverdagen din! Min favoritt på EPen er nok Kiss kiss. Lido har også skrevet om den på bloggen sin. Det kan du lese HER! Den skjønne lille fyren har tidligere gitt ut remixer av bla Jeremih sin 773 Love, og Lana Del Rey sin National Anthem. Han ligner virkelig på en liten søt pusekatt! Bare se her:

EPen kan du kjøpe HER!

GG4L <3

Dårlig blogging... I know

14.10.2012
21:27

Jeg vet at det har vært dårlig blogging i det siste! Men jeg skal komme sterkere tilbake, har nemmelig vært en plass helt uten strøm og internett i helga! :(( 

GG4L <3

Har du bilder?

11.10.2012
21:44

Hei, jeg bare lurer på om det er noen som har vært på LidoLido-konsert som har noen bilder å dele? Jeg kommer jo såklart til å skrive at det er du som har tatt bildene, hvis du vil :) Så hvis du har noen bilder er  det bare å sende meg bilder på: lidolidofanblogg@gmail.com :) 

Peace out

-Har du noen bilder?

GG4L <3

Høstferie!

05.10.2012
21:43

Hei alle sammen! Nå er det høstferie. Det er jo sikkert en del som akkurat ble ferdig med sin nå, men min bynte i dag! :) Vet ikke hvor mye blogging det blir neste uke, men skal prøve så godt jeg kan :) God høstferie! Og til resten av dere som ikke har høstferie, lykke til på skolen etter helga! ;D Å Som vi alle sier, illumihearti! <3 

GG4L <3

Vil du bli ukas LidoLidoFan? ;)

30.09.2012
22:20

Da spør jeg igjen, vil du bli ukas LidoLidoFan? ;) Isåfall bare kommenter i kommentarfeltet! Har forresten laget en twitter-konto til bloggen! Heter LidoLidoFanblogg! 

-Vil du bli ukas LidoLidoFan? 

GG4L <3

LidoLidofanblogg

LidoLidofanblogg 17, Trondheim
Dette er en fanblogg til verdens beste Peder Losnegård, bedre kjent som LidoLido. Har du spørsmål, kommentarer, tanker, tips, meninger, bilder eller andre innspill, kan du gjerne sende mail til lidolidofanblogg@gmail.com Her finner du aller siste nytt om Lido, og masse mer. Følg med!

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Design

Lenker

hits