LidoLido og Proviant Audio hos Christine Live!

30.05.2014
15:27

I går var Peder og Proviant Audio på besøk hos Christine på P3. Dette fant jeg dessverre ikke ut om før i dag :( Men da er det bra at P3 har lagt det ut på nettsiden sin! Les intervjuet og hør "How Does It Feel" øverst i intervjuet på P3 her. Du kan høre litt av intervjuet herSkrøt hemningsløst av hverandre

På torsdag tok de to glade guttene turen innom P3 og fylte Christine-studioet med god stemning. De kunne fortelle at de er fryktelig begeistret over å få jobbe med hverandre, og klarte nesten ikke å tøyle skrytingen av hverandre.

? LidoLido er veldig energisk og går ikke tom for ideer. Han er kul å jobbe med fordi han kommer med masse innspill, og stopper aldri opp. Jeg liker sånne folk som kan tilpasse seg enhver situasjon, sa Mathias som både er frontfigur og hjernen bak Proviant Audio.


Peder Losnegård, som er det egentlige navnet til LidoLido, roste også Mathias for å kunne musikkfaget veldig godt.

? I musikkbransjen i dag er det veldig lett å lage musikk med en laptop, så det er veldig mange folk som ikke kan faget sitt, men som slumper til og lager kule ting. Men Mathias vet veldig godt hva han gjør, sa LidoLido og fortsatte:

? Det synes jeg er veldig deilig. Jeg er litt nerd på sånne ting, så jeg synes det er litt gøy å ha en som tenker like mye på akkorder og rare takter. Det er ikke hver dag jeg får jobbe med noen som er så flinke på det de gjør som Mathias.Blir lagt merke til

 

Både Proviant Audio og LidoLido har blitt lagt merke til utenfor landegrensene. Det anerkjente DJ Magazine har for eksempel skrevet at Proviant Audio sitt siste album, Drift Days & Disco Nights, var bedre enn Daft Punks forrige.

LidoLido har også fått utenlands-vind i seilene, og har kanskje gjort seg spesielt bemerket som produsent og remikser. Uten å røpe for mye, bekreftet rogalendingen at noe er i gjære.

? Det er veldig mye rart som skjer nå. Jeg forstår nesten ingenting av det. Det er veldig mye hyggelige og flinke mennesker som, av en eller annen grunn, synes at jeg er hyggelig og flink. Det kommer litt rar musikk fra meg ganske snart. Jeg vet ennå ikke helt hvordan det blir, men blir sinnsykt gøy.

?Selvfølgelig er du fra Norge. Det er jo der alt det nye, kule kommer fra.?

Christine påpekte at norsk musikk gjør det veldig bra i utlandet nå, og viste eksempelvis til at Nico & Vinz for øyeblikket ligger på åttende plass på Billboard-listen, og lurte på om guttene fikk noe ekstra oppmerksomhet i utlandet fordi de er norske.

? Ikke nødvendigvis, men de sier: ?Selvfølgelig er du fra Norge. Det er jo der alt det nye, kule kommer fra?, svarte LidoLido.GG4L <3 Julie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

LidoLidofanblogg

LidoLidofanblogg 17, Trondheim
Dette er en fanblogg til verdens beste Peder Losnegård, bedre kjent som LidoLido. Har du spørsmål, kommentarer, tanker, tips, meninger, bilder eller andre innspill, kan du gjerne sende mail til lidolidofanblogg@gmail.com Her finner du aller siste nytt om Lido, og masse mer. Følg med!

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Design

Lenker

hits