Slettede videoer

09.03.2014
10:10

I det siste har Peder slettet en del av videoene sine på youtube, bla noen av GoodGuyDay-sangene og Sildakaka-videoen :( Hvorfor aaaner ikke jeg. Men da er det bra at de finnes andre plasser enn på youtube også! :) Dessverre har jeg ikke funnet "GoodGuyDay ep 1: Different (remix) ft A-Lee" noen plass, men heldigvis har jeg den på telefonen min. Jeg har heller ikke funnet noen av de andre videoene som ble slettet, bortsett fra Sildakaka-videoen.. Dere har sikkert merket at Peder har vært litt utilgjengelig i det siste, men bare vær tålmodig og vent :)

GoodGuyDay ep 2: Angels (remix) ft Chris Lee: 

Angels ligger HELDIGVIS fremdeles på Youtube! 

Her er også fra da Angels ble spilt live på Pulling Springs-konserten. 

GoodGuyDay ep 3: Love Is Like Oxygen: 

Love Is Like Oxygen er dessverre også en av sangene som ble slettet. Men den kan du høre han opptre med live HER

GoodGuyDay ep 4: Writemode: 

 

 Denne ble også slettet, synd ettersom videoen til sangen var veldig kul. Men videoen fra da han opptro med den live på Pulling Strings-konserten ligger fremdeles ute! 

 GoodGuyDay ep 5: All Alone (Irregular) (The Quintuplet Song):


 

All Alone ligger fremdeles ute, også informasjonsvideoen om kvintoler :) 

GoodGuyDay ep 6: Back to school:


Back To School ligger heldigvis på soundcloud! Den kan du også kjøpe på iTunes HER! (Den nederste som heter Good Guy Edit) Dessuten ligger det et par videoer på youtube hvor Peder opptrer med den live.

Sildakaka:

Peder har kanskje slettet denne videoen fra sin Youtubekanal, men det vil ikke si at det ikke er noen andre som også har pulisert den. Det var det heldigvis noen som hadde gjort :) 

GG4L <3 Julie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

LidoLidofanblogg

LidoLidofanblogg 17, Trondheim
Dette er en fanblogg til verdens beste Peder Losnegård, bedre kjent som LidoLido. Har du spørsmål, kommentarer, tanker, tips, meninger, bilder eller andre innspill, kan du gjerne sende mail til lidolidofanblogg@gmail.com Her finner du aller siste nytt om Lido, og masse mer. Følg med!

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Design

Lenker

hits